Skip links
Ares Multidisciplinary Medical Center

Official Medical Certificate

The medical certificate is an official-administrative document, issued by registered doctors to citizens, to declare the state of health of the patient who requests it.

Useful information

What is the Official Medical Certificate?

This document is usually required to formalize the application for selective processes, such as for local police competitions, public places, etc. The official medical certificate declares the client's physical and psychological state of health.

Si veniu a realitzar-vos un Certificat Mèdic amb nosaltres, no necessiteu comprar el document. Ho proporciona el centre!

Certificado de revisión Medicina General

Es fan servir per a una àmplia varietat de propòsits, com per permetre la participació en esports, obtenir un permís de conduir, sol·licitar certes llicències o permisos, o com a part d’un procés d’ocupació. També es poden utilitzar per assegurar-se que una persona estigui en condicions adequades per realitzar certes activitats, com ara viatjar amb avió o bussejar.

Ha d’incloure informació bàsica, com ara el nom de la persona certificada, la data d’emissió del certificat i la signatura del metge emissor. També ha dincloure detalls sobre la condició física o mental de la persona, qualsevol restricció o limitació associada amb la tasca o activitat en particular, i qualsevol tractament o medicació que la persona estigui rebent.H

Haureu de programar una cita amb un metge o professional de la salut autoritzat i discutir la vostra necessitat d’un certificat mèdic. El metge farà un examen físic i avaluació i determinarà si és apropiat emetre un certificat mèdic.

La validesa depèn de l’ús específic per al qual va ser emès. Alguns certificats poden ser vàlids durant uns quants mesos, mentre que altres poden ser vàlids durant diversos anys.

This website uses cookies to improve your experience. More information
explore
move around