Skip links
Ares Multidisciplinary Medical Center

Cavitation

Cavitation is a non-surgical technique to remove localized fat using low-intensity ultrasound. It is applied to dissolve adipose cells from the inside.
The aim of this treatment is to shape the body silhouette.
Cavitation

The ultrasound creates vacuum bubbles that break the walls of the adipocyte, liquefying the fat that will later be eliminated through the urine and the lymphatic system.

During the procedure, the patient feels only a slight sensation of heat.

9.81
Rating of our customers
4.8/5
Efecto de la cavitación Medicina estética

Our protocol includes lymphatic drainage immediately after the cavitation session, which helps remove fat cells from the tissue. Optionally, it can be combined in the same session with electrostimulation.

Les sessions de cavitació solen durar uns 45 minuts i es recomana fer almenys una sessió a la setmana per notar els beneficis. El nombre de sessions a realitzar dependrà de la zona a tractar i de la quantitat de greix localitzat. Solen recomanar-se 10 sessions, encara que habitualment, a partir de la tercera, es comencen a veure els resultats a la zona tractada.

La cavitació funciona generant ones d’ultrasò d’alta freqüència que penetren a la pell i les capes de greix sota d’ella. Aquestes ones de so creen bombolles de vapor a les cèl·lules de greix, la qual cosa fa que es trenquin i es converteixin en líquid. El cos després els elimina a través del sistema limfàtic i urinari.

La cavitació és un procediment segur i no invasiu. No obstant això, com amb qualsevol procediment mèdic o estètic, sempre hi ha un cert risc. És important fer la seva investigació i assegurar-se que està treballant amb un professional qualificat i llicenciat per minimitzar qualsevol risc potencial.

No, la majoria de persones troben que la cavitació és indolora. Algunes persones poden sentir una sensació de calor o una sensació de formigueig durant el procediment, però això és normal i generalment desapareix ràpidament.

Sí,  pot ajudar a reduir l’aparença de la cel·lulitis en eliminar el greix localitzat sota la pell.

This website uses cookies to improve your experience. More information
explore
move around