Omet els enllaços
Centre Mèdic Polivalent Ares

Cavitació

La Cavitació és una tècnica no quirúrgica per eliminar el greix localitzat mitjançant l’ús d’ultrasons de baixa intensitat. S’aplica per dissoldre les cèl·lules adiposes des del seu interior.
L’objectiu d’aquest tractament és modelar la silueta corporal.
Cavitació

L’ultrasò crea unes bombolles de buit que trenquen les parets de l’adipòcit, liquant el greix que posteriorment serà eliminat a través de l’orina i del sistema limfàtic.

Durant el procediment, el pacient només sent una lleugera sensació de calor.

9.81
Valoració dels nostres clients
4.8/5
Efecto de la cavitación Medicina estética

El nostre protocol inclou un drenatge limfàtic immediatament després de la sessió de cavitació, cosa que ajuda a eliminar les cèl·lules greixoses del teixit. Opcionalment, es pot combinar a la mateixa sessió amb electroestimulació.

Les sessions de cavitació solen durar uns 45 minuts i es recomana fer almenys una sessió a la setmana per notar els beneficis. El nombre de sessions a realitzar dependrà de la zona a tractar i de la quantitat de greix localitzat. Solen recomanar-se 10 sessions, encara que habitualment, a partir de la tercera, es comencen a veure els resultats a la zona tractada.

La cavitació funciona generant ones d’ultrasò d’alta freqüència que penetren a la pell i les capes de greix sota d’ella. Aquestes ones de so creen bombolles de vapor a les cèl·lules de greix, la qual cosa fa que es trenquin i es converteixin en líquid. El cos després els elimina a través del sistema limfàtic i urinari.

La cavitació és un procediment segur i no invasiu. No obstant això, com amb qualsevol procediment mèdic o estètic, sempre hi ha un cert risc. És important fer la seva investigació i assegurar-se que està treballant amb un professional qualificat i llicenciat per minimitzar qualsevol risc potencial.

No, la majoria de persones troben que la cavitació és indolora. Algunes persones poden sentir una sensació de calor o una sensació de formigueig durant el procediment, però això és normal i generalment desapareix ràpidament.

Sí,  pot ajudar a reduir l’aparença de la cel·lulitis en eliminar el greix localitzat sota la pell.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Més informació

Envia'ns un missatge


Taula de preus de tots els Tractaments d'Estètica


Taula de preus Tractaments Dermapen

Explorar
Desplázate