Omet els enllaços
Centre Mèdic Polivalent Ares

Slim Beauty

Slim Beauty utilitza energia electromagnètica focalitzada d’alta intensitat (HIFEM) que provoca unes 30.000 contraccions musculars supramàximes.

Slim Beauty és un tractament innovador i sofisticat, indicat per reduir el greix localitzat, reforçar i tonificar el múscul mitjançant ones electromagnètiques.

Slim Beauty
Slim Beauty

Gràcies a la tecnologia de Slim Beauty, ara és possible reduir el greix i millorar el contorn del cos d’una manera no invasiva, sense cirurgia ni cicatrius, i sense haver de passar per un període de recuperació. 

9.81
Valoració dels nostres clients
4.8/5

Slim Beauty fa servir energia electromagnètica focalitzada d’alta intensitat (HIFEM), la qual provoca unes 30.000 contraccions musculars supramàximes (significa que es realitzen al potencial més gran que el múscul pot suportar) amb el consegüent creixement d’aquests músculs.

L’ona electromagnètica penetra fins a 7 cm de profunditat i estimula el múscul produint hipertròfia (augment del diàmetre de les cèl·lules musculars) i hiperplàsia (augment del nombre de les mateixes). D’altra banda, aquestes contraccions ajuden a descompondre les cèl·lules greixoses, reduint-ne la mida i, com a conseqüència, reduint el volum de la zona tractada. 

El greix s’elimina a través del sistema limfàtic, per això després de cada sessió és recomanable beure abundant aigua per ajudar a eliminar els adipòcits. El tractament no és dolorós, però sí que es pot definir com un entrenament intens. Les contraccions són regulables a través de 10 nivells diferents. Per tant, el nivell de contracció s’ajustarà a la tolerància de cada persona. El tractament Slim Beauty es pot aplicar per reafirmar els braços, reduir l’abdomen, elevar els glutis o enfortir les cames, entre altres aplicacions.

Amb aquest tractament aconseguim una reducció del greix localitzat i una gran tonificació muscular.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Més informació

Envia'ns un missatge


Taula de preus de tots els Tractaments d'Estètica


Taula de preus Tractaments Dermapen

Explorar
Desplázate