Omet els enllaços
Centre Mèdic Polivalent Ares

Cirurgia Ambulatòria

Al nostre Centre Mèdic també podràs trobar un servei de Cirurgia Ambulatòria. Realitzem petites intervencions, únicament amb anestèsia local, que no requereixen hospitalització. Per exemple, la reconstrucció del lòbul de l'orella o l'extirpació de quists sebacis.

Informació Útil

Al Centre Mèdic Ares podem realitzar les següents intervencions:

  • Reconstrucció del lòbul de l’orella.
  • Extirpació de quists sebacis.
  • Extraccions i estudis anatomopatològics per a la detecció precoç del càncer de pell.
Manos sujetando una aguja

La cirurgia ambulatòria és un procediment quirúrgic que es fa en un centre mèdic o en un hospital i no requereix hospitalització del pacient durant més d’un dia.

Els avantatges de la cirurgia ambulatòria inclouen una recuperació més ràpida, menys costos i menys taxa d’infeccions hospitalàries.

El temps de cada procediment varia segons la naturalesa de la intervenció, però generalment duren de 30 minuts a algunes hores.

Sí, el metge pot donar instruccions per limitar l’activitat física després de la cirurgia ambulatòria per permetre una recuperació adequada.

Sí, generalment es recomana que un familiar o amic acompanyi el pacient per conduir-lo a casa després del procediment i brindar suport emocional.

No tots els pacients són candidats per a la cirurgia ambulatòria. El metge ha d’avaluar el pacient i determinar si aquesta opció és segura per a ell.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Més informació

Envia'ns un missatge


Taula de preus de tots els Tractaments d'Estètica


Taula de preus Tractaments Dermapen

Explorar
Desplázate