Omet els enllaços
Centre Mèdic Polivalent Ares

Anàlisis Clínics i Genètics

Amb el propòsit d'aconseguir els millors resultats diagnòstics realitzem totes les anàlisis integrals i els estudis genètics disponibles al mercat. Treballem amb els millors laboratoris internacionals, com són: Eurofins Megalab i Cerba International.

Sí, la majoria de les anàlisis de sang requereixen que el pacient estigui en dejú durant un període determinat de temps (generalment de 8 a 12 hores). Això és important perquè els resultats siguin precisos.

Generalment no és dolorós, encara que hi pot haver una breu molèstia quan s’insereix l’agulla. Després, és possible que senti una lleu incomoditat a l’àrea on es va inserir l’agulla.

Sí, les anàlisis de sang són segurs durant l’embaràs i sovint es fan per controlar la salut de la mare i el fetus.

Sí, és important informar el vostre metge sobre tots els medicaments que està prenent abans de fer-se una anàlisi, ja que alguns medicaments poden afectar els resultats de les anàlisis.

Si els resultats d’anàlisi són anormals, el vostre metge us pot demanar que es faci més proves per confirmar o descartar qualsevol problema de salut subjacent. També podeu recomanar canvis en l’estil de vida o el tractament per abordar qualsevol problema de salut que s’hagi identificat.

Si teniu COVID-19 o una altra malaltia contagiosa, és important informar la clínica o laboratori abans de fer-se una anàlisi. És possible que es requereixin precaucions addicionals per evitar la propagació de la malaltia.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Més informació
Explorar
Desplázate