Saltar enlaces
Centro Médico Polivalente Ares

Análisis Clínicos y Genéticos

Con el propósito de conseguir los mejores resultados diagnósticos realizamos todos los análisis integrales y estudios genéticos disponibles en el mercado. Trabajamos con los mejores laboratorios internacionales, como son: Eurofins Megalab y Cerba International.

Clínics

Els anàlisis clínics són proves de laboratori realitzades en mostres biològiques per avaluar la salut d'un pacient, diagnosticar malalties o monitorar tractaments.

Genètics

Els anàlisis genètics, examinen l'ADN per identificar variacions vinculades a malalties, predisposicions genètiques i característiques hereditàries.

Reserva Ovàrica

L’anàlisi quantitativa de l’Hormona Antimülleriana (AMH) determina de manera fiable la reserva ovàrica d’una dona, és a dir, la quantitat i qualitat d’òvuls fèrtils que té.

Migranya

Els atacs de migranya poden durar hores o dies i poden venir precedits d’aures o símptomes d’advertiment com alteracions visuals u formiguejos a la cara o extremitats.

Celiaquia

La celiaquia és una intolerància permanent al gluten, que es troba a la llavor de cereals com el blat, l’ordi, la civada i el sègol, entre d’altres.

Sensibilitat Alimentària

El test de sensibilitat alimentària té com a principal objectiu estudiar la concentració d’anticossos IgG que ha generat el nostre sistema immune davant més de 200 aliments habituals a la dieta mediterrània.

Test Prenatal no Invasiu

És la prova prenatal no invasiva més fiable del mercat que analitza l’ADN fetal lliure circulant.

Càncer Hereditari

El panell de càncer hereditari és un estudi que analitza 27 gens que incrementen la susceptibilitat de patir càncer hereditari, que es transmet entre els membres de la família d’acord amb diferents patrons d’herència.

Sí, la majoria de les anàlisis de sang requereixen que el pacient estigui en dejú durant un període determinat de temps (generalment de 8 a 12 hores). Això és important perquè els resultats siguin precisos.

Generalment no és dolorós, encara que hi pot haver una breu molèstia quan s’insereix l’agulla. Després, és possible que senti una lleu incomoditat a l’àrea on es va inserir l’agulla.

Sí, les anàlisis de sang són segurs durant l’embaràs i sovint es fan per controlar la salut de la mare i el fetus.

Sí, és important informar el vostre metge sobre tots els medicaments que està prenent abans de fer-se una anàlisi, ja que alguns medicaments poden afectar els resultats de les anàlisis.

Si els resultats d’anàlisi són anormals, el vostre metge us pot demanar que es faci més proves per confirmar o descartar qualsevol problema de salut subjacent. També podeu recomanar canvis en l’estil de vida o el tractament per abordar qualsevol problema de salut que s’hagi identificat.

Si teniu COVID-19 o una altra malaltia contagiosa, és important informar la clínica o laboratori abans de fer-se una anàlisi. És possible que es requereixin precaucions addicionals per evitar la propagació de la malaltia.

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia. Más información

Envíanos un mensaje


Taula de preus de tots els Tractaments d'Estètica


Taula de preus Tractaments Dermapen

Explorar
Desplázate