Saltar enlaces
Centro Médico Polivalente Ares

Cavitación

La Cavitación es una técnica no quirúrgica para eliminar la grasa localizada mediante el uso de ultrasonidos de baja intensidad. Se aplica para disolver las células adiposas desde su interior.
El objetivo de este tratamiento es moldear la silueta corporal.
Cavitación

El ultrasonido crea unas burbujas de vacío que rompen las paredes del adipocito, licuando la grasa que posteriormente será eliminada a través de la orina y del sistema linfático.

Durante el procedimiento, el paciente sólo siente una ligera sensación de calor.

9.81
Valoración de nuestros clientes
4.8/5
Efecto de la cavitación Medicina estética

Nuestro protocolo incluye un drenaje linfático inmediatamente después de la sesión de cavitación, lo que ayuda a eliminar las células grasas del tejido. Opcionalmente, puede combinarse en la misma sesión con electroestimulación.

Les sessions de cavitació solen durar uns 45 minuts i es recomana fer almenys una sessió a la setmana per notar els beneficis. El nombre de sessions a realitzar dependrà de la zona a tractar i de la quantitat de greix localitzat. Solen recomanar-se 10 sessions, encara que habitualment, a partir de la tercera, es comencen a veure els resultats a la zona tractada.

La cavitació funciona generant ones d’ultrasò d’alta freqüència que penetren a la pell i les capes de greix sota d’ella. Aquestes ones de so creen bombolles de vapor a les cèl·lules de greix, la qual cosa fa que es trenquin i es converteixin en líquid. El cos després els elimina a través del sistema limfàtic i urinari.

La cavitació és un procediment segur i no invasiu. No obstant això, com amb qualsevol procediment mèdic o estètic, sempre hi ha un cert risc. És important fer la seva investigació i assegurar-se que està treballant amb un professional qualificat i llicenciat per minimitzar qualsevol risc potencial.

No, la majoria de persones troben que la cavitació és indolora. Algunes persones poden sentir una sensació de calor o una sensació de formigueig durant el procediment, però això és normal i generalment desapareix ràpidament.

Sí,  pot ajudar a reduir l’aparença de la cel·lulitis en eliminar el greix localitzat sota la pell.

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia. Más información
Explorar
Desplázate