Omet els enllaços
Centre Mèdic Polivalent Ares

Certificat Mèdic Oficial

El certificat mèdic és un document oficial-administratiu, que expedeixen metges col·legiats als ciutadans, per declarar l'estat de salut del pacient que ho sol·licita.

Informació Útil

Què és el Certificat Mèdic Oficial?

Normalment, aquest document és necessari per formalitzar la sol·licitud de processos selectius, com ara per a oposicions de la policia local, places públiques, etc. El certificat mèdic oficial declara l’estat de salut físic i psicològic del client.

Si veniu a realitzar-vos un Certificat Mèdic amb nosaltres, no necessiteu comprar el document. Ho proporciona el centre!

Certificado de revisión Medicina General

Es fan servir per a una àmplia varietat de propòsits, com per permetre la participació en esports, obtenir un permís de conduir, sol·licitar certes llicències o permisos, o com a part d’un procés d’ocupació. També es poden utilitzar per assegurar-se que una persona estigui en condicions adequades per realitzar certes activitats, com ara viatjar amb avió o bussejar.

Ha d’incloure informació bàsica, com ara el nom de la persona certificada, la data d’emissió del certificat i la signatura del metge emissor. També ha dincloure detalls sobre la condició física o mental de la persona, qualsevol restricció o limitació associada amb la tasca o activitat en particular, i qualsevol tractament o medicació que la persona estigui rebent.H

Haureu de programar una cita amb un metge o professional de la salut autoritzat i discutir la vostra necessitat d’un certificat mèdic. El metge farà un examen físic i avaluació i determinarà si és apropiat emetre un certificat mèdic.

La validesa depèn de l’ús específic per al qual va ser emès. Alguns certificats poden ser vàlids durant uns quants mesos, mentre que altres poden ser vàlids durant diversos anys.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Més informació

Envia'ns un missatge


Taula de preus de tots els Tractaments d'Estètica


Taula de preus Tractaments Dermapen

Explorar
Desplázate