Omet els enllaços
Centre Mèdic Polivalent Ares

Radiofreqüència Corporal Multipolar

La Radiofreqüència és una aparatologia que emet ones electromagnètiques d’alta freqüència sobre la pell, que genera l’escalfament controlat de les diferents capes de la dermis. La qual cosa estimula la producció de col·lagen i elastina, ideal per a combatre la flaccidesa. Al mateix temps, destrueix les cèl·lules grasses combatent el greix localitzat i la cel·lulitis.

La radiofreqüència remodela la figura no sols eliminant el greix, sinó treballant per reduir la flaccidesa.

Radiofreqüència Corporal Multipolar
Radiofreqüència Corporal Multipolar
9.81
Valoració dels nostres clients
4.8/5

L’escalfament profund d’aquesta tècnica genera els següents beneficis:

  • Augmenta la circulació sanguínia del teixit gras, millorant el seu metabolisme i com a conseqüencia, es produeix la disminució del greix adipós i de la cel·lulitis.
  • Afavoreix el drenatge limfàtic natural del cos. S’eliminen els líquids i toxines del pannicle adipós afectat per la cel·lulitis.
  • Estimula la formació de nou col·lagen i elastina en capes internes, reestructurant el teixit subcutani i dotant-lo de fermesa, la qual cosa es tradueix externament en una pell més ferma.

És un mètode poc invasiu i indolor que té molt bons resultats. El pacient només sent una lleugera calor que converteix la seva sessió en un moment relaxant. Es pot combinar amb altres tractaments d’estètica corporal com l’Slim Beauty, la Cavitació, la Criolipòlisis o el Lipolaser, amb l’objectiu de complementar i ajudar a aconseguir els objectius que es persegueixen.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Més informació

Envia'ns un missatge


Taula de preus de tots els Tractaments d'Estètica


Taula de preus Tractaments Dermapen

Explorar
Desplázate