Omet els enllaços
Centre Mèdic Polivalent Ares

Psicologia General Sanitària

La Psicologia és una branca de la salut que estudia la conducta humana i els processos mentals. S'encarrega del comportament, les relacions i el benestar mental de les persones.

Informació Útil

Si sents que alguna cosa no funciona a la teva vida, i que parlar amb algú de confiança no ajuda, pots acudir a un psicòleg, qui t’escoltarà sense jutjar-te i t’acompanyarà en aquest procés.

Al Centre Mèdic Ares realitzem consultes de psicologia tant per a població infantil com per a adults.

Teràpia infantil i juvenil: 

Servei terapèutic pels més joves. En el Centre Ares podeu trobar un espai segur on nens i adolescents poden treballar amb l’objectiu de millorar els problemes emocionals, conductuals i relacionals amb el fi d’augmentar el seu benestar. En el procés terapèutic a part de la vinculació psicòleg-pacient, també serà necessari la implicació de la família. Et podem ajudar en casos de:

– Dificultats en la regulació emocional

– Dificultats en autoestima

– Problemes conductuals

– Problemes de vinculació

– Dificultats en les relacions socials.

Teràpia d’adults:

Espai de psicoteràpia per a adults. Al Centre Ares podràs trobar un servei d’acompanyament psicològic, on valorarem la problemàtica i establirem els objectius necessaris per treballar juntament en la resolució del problema, amb el fi d’aconseguir millorar el benestar de la persona i portar una vida més satisfactòria. Et podem ajudar en casos: d’ansietat, depressió, problemes relacionals, estrès, problemes de control d’impulsos, i en la superació de problemes del dia a dia.

Especialista en psicología tratando a paciente en consulta
Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Més informació

Envia'ns un missatge


Taula de preus de tots els Tractaments d'Estètica


Taula de preus Tractaments Dermapen

Explorar
Desplázate