Omet els enllaços
Centre Mèdic Polivalent Ares

Psicologia General Sanitària

La Psicologia és una branca de la salut que estudia la conducta humana i els processos mentals. S'encarrega del comportament, les relacions i el benestar mental de les persones.

Informació Útil

Si sents que alguna cosa no funciona a la teva vida, i que parlar amb algú de confiança no ajuda, pots acudir a un psicòleg, qui t’escoltarà sense jutjar-te i t’acompanyarà en aquest procés.

Al Centre Mèdic Ares realitzem consultes de psicologia tant per a població infantil com per a adults.

Teràpia infantil i juvenil: 

Servei terapèutic pels més joves. En el Centre Ares podeu trobar un espai segur on nens i adolescents poden treballar amb l’objectiu de millorar els problemes emocionals, conductuals i relacionals amb el fi d’augmentar el seu benestar. En el procés terapèutic a part de la vinculació psicòleg-pacient, també serà necessari la implicació de la família. Et podem ajudar en casos de:

– Dificultats en la regulació emocional

– Dificultats en autoestima

– Problemes conductuals

– Problemes de vinculació

– Dificultats en les relacions socials.

Teràpia d’adults:

Espai de psicoteràpia per a adults. Al Centre Ares podràs trobar un servei d’acompanyament psicològic, on valorarem la problemàtica i establirem els objectius necessaris per treballar juntament en la resolució del problema, amb el fi d’aconseguir millorar el benestar de la persona i portar una vida més satisfactòria. Et podem ajudar en casos: d’ansietat, depressió, problemes relacionals, estrès, problemes de control d’impulsos, i en la superació de problemes del dia a dia.

Psicología
Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Més informació
Explorar
Desplázate