Omet els enllaços
Centre Mèdic Polivalent Ares

Llicència de Pesca Submarina

La llicència de pesca submarina o subaquàtica és un document personal i intransferible que lliura la Conselleria de Medi Ambient de Catalunya, pel qual es concedeix al seu titular, l'autorització per a l'exercici de la pesca a aquesta comunitat autònoma (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona).

Informació Útil

Quan és necessària la Llicència de Pesca Submarina?

Per a l’exercici de la pesca a Catalunya és obligatori tenir la llicència de pesca, que el pescador haurà de portar acompanyada d’un document legal d’identificació.

A més de la llicència de pesca, el pescador ha de respectar la normativa de pesca publicada per la Conselleria de Medi Ambient de Catalunya amb especial atenció als períodes hàbils, dimensions mínimes i quotes de captura.

Observación de peces con permiso de buceo
Centre Mèdic Polivalent Ares

Preguntes Freqüents

Referents a la Llicència de Pesca Submarina.

Permiso náutico para manejar el timón
Preguntes Freqüents

Per obtenir o renovar una llicència de pesca és necessari:

  • Certificat Mèdic Oficial (certificat groc).
  • Tramitació de la llicència.

 

Al Centre Mèdic Ares realitzem ambdues gestions. Només necessitem que vinguis amb el DNI i sortiràs amb la teva llicència impresa.

Únicament és necessari el DNI. El Centre Mèdic Ares posa a la teva disposició els formularis necessaris per fer la gestió. A més, no heu de portar el certificat groc. Ho proporcionem nosaltres.

Al Centre Mèdic Ares fem tot el tràmit (revisió mèdica i tramitació). No obstant això, si només estàs interessat a realitzar l'examen mèdic, podem fer únicament la revisió i tu mateix pots tramitar el carnet pel teu compte.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Més informació

Envia'ns un missatge


Taula de preus de tots els Tractaments d'Estètica


Taula de preus Tractaments Dermapen

Explorar
Desplázate