Omet els enllaços
Centre Mèdic Polivalent Ares

Acupuntura

Al Centre Mèdic Ares pots trobar professionals de la tècnica d'acupuntura.

Acupuntura

L’acupuntura és una forma de medicina alternativa, un aspecte clau de la medicina tradicional xinesa. Es basa en la teoria que el cos té una energia vital o Qi que flueix a través de meridians o canals. L’acupuntura consisteix en la inserció d’agulles fines i estèrils a punts específics dels meridians per promoure el flux energètic i l’equilibri del cos. Es caracteritza per ser indolora, eficaç en dolors aguts o crònics, inflamacions, alteracions neurològiques, etc. Els efectes són immediats des de la primera sessió.

Una sessió d’acupuntura consisteix en l’aplicació d’unes agulles fines que es col·loquen en punts concrets de la pell. Aquesta tècnica genera la secreció de determinats neurotransmissors com ara endorfines, serotonina, dopamina, que inhibeixen el dolor i activen la relaxació en l’àmbit muscular, mental i emocional.

Diferents estudis conclouen que aquesta tècnica aporta grans beneficis. Al Centre Mèdic Ares pots trobar professionals en aquesta tècnica, no només per alleujar dolors, sinó també com a ajuda per deixar de fumar, reduir l’ansietat, etc.

9.81
Valoració dels Nostres Clients
4.8/5
Segunda sesión de acupuntura en las manos
Realización Acupuntura Cara
Rejoveniment o lífting facial amb acupuntura

El lífting facial amb acupuntura aporta grans beneficis sense utilitzar químics ni altres productes que no sigui l’estimulació natural del nostre organisme.

Augmenta la producció de col·lagen i elastina, per la qual cosa allisa les arrugues i reafirma, alhora que aporta elasticitat a la pell. Millora la circulació sanguínia, dona lluminositat a la cara i redueix les taques.

No té efectes secundaris ni contraindicacions, per la qual cosa es pot fer durant l’embaràs. Els resultats són immediats.

Auriculoteràpia

L’auriculoteràpia és una teràpia natural que consisteix a estimular punts específics de l’orella. Aquesta tècnica està indicada com a tractament complementari per alleujar dolors, problemes respiratoris, cardíacs, hormonals, d’obesitat i problemes psicològics.

Recepcionista hablando con clienta en la recepción de Medic Ares
Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Més informació
Explorar
Desplázate