Omet els enllaços
Centre Mèdic Polivalent Ares

Ultrasons HIFU 7D Corporal

Es tracta d’una nova tecnologia que consisteix en l’aplicació d’ultrasons focalitzats d’alta intensitat, convertint-se en l’alternativa més nova i eficaç en la lluita contra la flaccidesa i/o el greix localitzat.

Ultrasons HIFU 7D Corporal
Ultrasons HIFU 7D Corporal

Què s’aconsegueix amb el tractament HIFU 7D?

  • Reafirmació de la pell.
  • Estirament del teixit.
  • Reducció del greix localitzat. 
9.81
Valoració dels nostres clients
4.8/5

El tractament HIFU 7D pot actuar a 3 nivells:

  1. La focalització selectiva de l’energia ultrasònica que empra aquest sistema aconsegueix la temperatura i la profunditat òptima de la pell, estimulant així la producció pròpia de col·lagen. La pell s’estira, s’allisa i rejoveneix.
  2. Amb aquesta energia focalitzada, s’aconsegueix una retracció i reafirmació de les capes més profundes de la pell sense alterar-les. La quantitat necessària d’energia alliberada a la correcta profunditat i temperatura aconsegueix contreure i aixecar els teixits de suport del sistema muscular aponeuròtic superficial, comunament denominats SMAS.
  3. A nivell de greix localitzat, els ultrasons focalitzats d’alta intensitat actuen sobre la mateixa produint un efecte termo-mecànic que destrueix el teixit gras subcutani. Després el cos eliminarà aquest greix de manera natural.

Què se sent durant el tractament?

El tractament amb HIFU 7D és segur i eficaç. És un tractament indolor i no invasiu, per la qual cosa no deixa marques en la pell. La sensació que es percep durant el tractament és una calor moderada acompanyada d’impactes d’una certa intensitat en les zones més pròximes a l’os. Aquesta sensació pot durar un dia o dos. Abans i després del tractament és recomanable, beure molta aigua.

Quantes sessions són necessàries per a obtenir el resultat desitjat? El nombre de sessions dependrà del grau de flaccidesa i deterioració de la pell, el normal són 3-4 sessions realitzats amb interval de mes i mig o dos mesos. L’efecte del tractament es manté aproximadament durant 1 any. Pot realitzar-se una sessió de manteniment cada 6/8 mesos. La durada de la sessió dependrà de la zona a tractar.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Més informació

Envia'ns un missatge


Taula de preus de tots els Tractaments d'Estètica


Taula de preus Tractaments Dermapen

Explorar
Desplázate