Omet els enllaços
Centre Mèdic Polivalent Ares

Renovació del carnet de conduir a Espanya

Ara és més fàcil renovar el carnet de conduir, el procés d'actualització del permís de conducció espanyol s'ha tornat més ràpid i fàcil.

Renovació del carnet de conduir a Espanya
Renovació del carnet de conduir a Espanya

El carnet de conduir a Espanya té un període de validesa limitat, per la qual cosa s’ha de renovar cada cert temps. El temps de duració del carnet varia entre els conductors de cotxe i/o moto, i els conductors professionals. En cas que tinguem el carnet de conduir caducat, ens podem enfrontar a multes que poden ascendir fins als 200 euros.

9.81
Valoració dels nostres clients
4.8/5

Al Centre Mèdic Ares trobaràs el millor equip de professionals de la salut, especialistes en realitzar totes les proves necessàries per renovar el carnet de conduir.

Tots els tràmits mèdics per a obtenir o renovar el permís de conduir, han de ser realitzats en un centre mèdic autoritzat per la DGT. Som el centre més ben valorat del Baix Empordà! 

Per renovar el carnet de conduir a Espanya tens dues opcions:

  1. Podeu realitzar la renovació del vostre permís a un Centre de Reconeixement de Conductors autoritzat. Nosaltres realitzem la revisió mèdica, fem la foto i  ho tramitem al moment. 
  1. També pots fer la renovació a la prefectura de Trànsit (DGT). Abans hauràs de demanar cita prèvia, pagar una taxa i portar una serie de documents, com l’informe d’aptitud psicofísic, necessari per a la renovació.

Nosaltres realitzem l’informe d’aptitud psicofísic, tramitem el carnet i no tens necessitat de desplaçar-te a la DGT.

Informació Útil

Què cal saber per renovar el teu carnet de conduir amb nosaltres?

Per renovar el vostre carnet de conduir a través d’un centre de reconeixements autoritzat, necessiteu aprovar les proves psicofísiques que consisteixen en una sèrie d’exàmens de coordinació auditiva, visual i de coordinació motora. També cal aportar la següent documentació:

  • El teu DNI o NIE.
  • El teu carnet de conduir caducat o a punt de caducar en cas que necessitis renovar-lo.
Máquina para la revisión del carnet de conducir
Doctora haciendo revisión Médica Ocular
Informació Útil

Quan puc fer la renovació del meu permís?

Pots renovar el carnet de conduir tres mesos abans de la data de la pèrdua de vigència.

Avançar la renovació no suposa, en cap cas, que perdis dies de validesa, ja que la pròrroga es comença a comptar des de la data en què caduca el permís o la llicència.

Centre Mèdic Polivalent Ares

Preguntes Freqüents

Referents a la renovació del carnet de conduir a Espanya.

Preguntes Freqüents

Si ha passat un temps prudencial des que vas fer el tràmit (dos mesos i mig) i encara no t'ha arribat el carnet al teu domicili, aconsellem que ens ho notifiquis. Nosaltres ho gestionem, notifiquem la incidència a trànsit i fem el seguiment fins que t'arribi el carnet original.

Tota persona estrangera resident a Espanya haurà de renovar el carnet de conduir després de dos anys de residència a Espanya, i amb la mateixa freqüència que els espanyols. Tota persona de nacionalitat espanyola haurà de renovar les llicències d'acord amb la llei. Si condueixes amb el permís de conduir caducat corres el risc de ser multat.

Només és possible tenir un permís de conduir de la Unió Europea (UE) alhora. Aquest permís és emès per les autoritats del país de la UE on vius habitualment (has de viure-hi durant almenys 185 dies per raons personals o laborals).

En cas que el teu permís hagi estat suspès, cancel·lat o restringit al país de la UE que el va emetre, no podràs renovar-lo. Hauràs de fer el procediment corresponent per regularitzar la teva situació.

Sempre pots renovar el teu permís o llicència, es indiferent si ha caducat o quan ho hagi fet. El que sí que és important recordar és que no pots conduir amb un permís o llicència caducada. La multa arriba a 200€.

Continuando la asistencia en Medicina Estética
Mujer con máscara para hacer la revisión ocular para el carnet de conducir
Preguntes Freqüents

El més normal és que dos mesos després de la realització del tràmit tinguis el teu nou permís ja a casa teva.

Hi ha tres causes que impedeixen que puguis renovar el permís de conducció. La primera, si per resolució de tipus judicial hi ha una mesura de privació que et prohibeixi conduir vehicles automotors i ciclomotors.

La segona causa té a veure amb l'aixecament d'una mesura cautelar o suspensió del permís que reveli, per via judicial o administrativa, la pèrdua dels punts assignats al carnet. Quan es perden tots els punts assignats al carnet, es perd el dret de renovar el permís i t'has de sotmetre a un procés de sensibilització i reeducació viària.

La tercera causa està lligada amb un resultat “interromput” emès per un altre centre mèdic. Si aneu a un centre de reconeixements mèdics i teniu alguna malaltia incompatible amb la conducció, Trànsit requereix un informe per poder donar l'APTE. A l'espera de l'informe, el centre emetrà un resultat INTERROMPUT (no és APTE, però tampoc NO APTE per a la conducció). Si en aquell moment, el client va a un altre centre a renovar-se el carnet, l'INTERROMPUT consta al sistema de Trànsit. I només el podrà gestionar i resoldre el primer centre mèdic on el pacient va assistir.

La validesa del permís depèn de la teva edat, però també del teu estat de salut. Si durant el reconeixement mèdic el doctor comprova que pateixes alguna malaltia o deficiència que, si bé de moment no impedeix la renovació, és susceptible d'agreujar-se, el període de validesa del teu permís serà menor.

Preguntes Freqüents

Sí, durant 3 mesos podreu conduir amb el permís provisional dins del territori nacional. Aquest permís provisional es lliura en el moment de fer el tràmit. Si es tracta d'una renovació, ho farà el centre mèdic on vas fer el reconeixement i per a expedicions de nous permisos, serà la teva Autoescola la que t'ho faciliti un cop s'hagin aprovat els exàmens corresponents.

No. Amb el carnet provisional només pots conduir dins de les nostres fronteres. Si has de conduir a l'estranger hauràs de sol·licitar el Permís Internacional, en qualsevol Prefectura o Oficina de Trànsit. En aquest cas, necessites sol·licitar cita prèvia per internet o trucant al 060.

Si ets titular d'un permís espanyol i tens la teva residència habitual en un altre Estat membre de la Unió Europea, o si estàs residint temporalment com a estudiant (durant un període mínim de sis mesos), la renovació del teu permís hauràs de fer-la a l'Estat al que estiguis residint. Pregunta a l'administració nacional del país on resideixes perquè t'informin de com has de fer el tràmit.

Conducir un coche y disfrutar del paisaje
Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Més informació

Envia'ns un missatge


Taula de preus de tots els Tractaments d'Estètica


Taula de preus Tractaments Dermapen

Explorar
Desplázate