Omet els enllaços
Centre Mèdic Polivalent Ares

Ultrasons HIFU 7D Facial

Quins resultats es poden aconseguir?

Amb el tractament HIFU 7D facial aconseguirem un rejoveniment de la zona tractada, més fermesa i menys arrugues. El resultat final depèn de factors com l’edat, el metabolisme i la posterior cura. Per norma general, podem començar a veure resultats a partir del mes, o mes i mig, i els resultats definitius podem veure’ls entorn als 3 mesos.

Ultrasons HIFU 7D Facial
Ultrasons HIFU 7D Facial

Quins són els avantatges de l’HIFU 7D?

Un dels majors avantatges que ofereix l’HIFU 7D són els seus manípuls, ja que gràcies al seu disseny i tecnologia es poden tractar zones que abans no es podia, com el contorn dels ulls, inclosos el front i l’entrecella, la zona peribucal, la barbeta i el llavi superior (codi de barres).

Es tracta d’un tractament mèdic-estètic d’última generació, avalat per protocols mèdics.

És un lífting sense cirurgia, pràcticament indolor, amb resultats visibles i sorprenents des de la primera sessió.

9.81
Valoració dels nostres clients
4.8/5

Quant temps dura el tractament? Quantes sessions són necessàries?

La sessió de HIFU 7D pot durar de 30 minuts a 2 hores, en funció de la zona a tractar. Per exemple, el tractament del rostre complet es realitza en 2 hores aproximadament.

El nombre de sessions que necessitem realitzar dependrà del resultat que volem obtenir. Si fos necessari es poden realitzar unes 2 o 3 sessions anuals, deixant un màxim de 2 mesos entre sessió i sessió, en termes generals.

Cal seguir algunes cures entre cada sessió?

És recomanable entre sessió i sessió aplicar tractaments d’hidratació profunda, així com combinar amb sessions de radiofreqüència per a accelerar els processos regeneratius. A més, aquests ultrasons 7D compten amb l’avantatge d’una focalització precisa. Així, actuen produint un efecte termo-mecànic que aconsegueix destruir el teixit gras subcutani sense danyar la dermis, epidermis o els teixits adjacents.

Les diferències en comparació amb altres HIFU:

– El nou HIFU 7D utilitza la tecnologia de RF (la més profunda pot actuar en 4.5 mm) i adopta l’últim MMFU (Micro-enfoqui i Macro-enfocament ultrasònic), l’última versió millorada de la tecnologia.

– Té el Transductor únic 2.0 mm/MF2 que està dissenyat per a reduir significativament les línies fines, les arrugues del front, i les del voltant dels ulls i la boca.

– La durada és la major diferència entre l’anterior HIFU i el nou HIFU 7D.

Indicacions:

· Pacients que tenen molta flaccidesa i no desitgin realitzar-se cirurgies

· Persones que tinguin les celles caigudes, flaccidesa en la part el coll, galtes i regió mandibular

· Per a persones que tinguin flaccidesa en un rang d’edat entre els 30 i 60 anys

En quines zones del rostre es pot realitzar?

Amb l’HIFU 7D podem treballar les següents zones: el codi de barres en el llavi superior, rictus o arrugues naso labials, aixecament de pòmuls, redefinició de l’oval facial, papada, aixecament de celles, arrugues del front, potes de gall, arrugues del coll i escot.

En el rostre, hi ha algunes zones susceptibles de no ser tractades, pel fet que hi ha nervis superficials i teixit tou, per exemple: la zona tràquea i tiroidal, els temples, la mandíbula, i la zona ocular.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Més informació

Envia'ns un missatge


Taula de preus de tots els Tractaments d'Estètica


Taula de preus Tractaments Dermapen

Explorar
Desplázate