Skip links
Ares Multidisciplinary Medical Center

Ambulatory Surgery

In our Medical Center you can also find an Outpatient Surgery service. We perform small interventions, only with local anesthesia, which do not require hospitalization. For example, the reconstruction of the earlobe or the removal of sebaceous cysts.

Useful information

At the Ares Medical Center we can perform the following interventions:

  • Reconstruction of the earlobe.
  • Removal of sebaceous cysts.
  • Extractions and anatomopathological studies for the early detection of skin cancer.
Manos sujetando una aguja

La cirurgia ambulatòria és un procediment quirúrgic que es fa en un centre mèdic o en un hospital i no requereix hospitalització del pacient durant més d’un dia.

Els avantatges de la cirurgia ambulatòria inclouen una recuperació més ràpida, menys costos i menys taxa d’infeccions hospitalàries.

El temps de cada procediment varia segons la naturalesa de la intervenció, però generalment duren de 30 minuts a algunes hores.

Sí, el metge pot donar instruccions per limitar l’activitat física després de la cirurgia ambulatòria per permetre una recuperació adequada.

Sí, generalment es recomana que un familiar o amic acompanyi el pacient per conduir-lo a casa després del procediment i brindar suport emocional.

No tots els pacients són candidats per a la cirurgia ambulatòria. El metge ha d’avaluar el pacient i determinar si aquesta opció és segura per a ell.

This website uses cookies to improve your experience. More information
explore
move around