Skip links
Ares Multidisciplinary Medical Center

Dermapen Microneedeling (despigmentant)

Through small facial punctures (microneedling), small channels are opened through which the administered vitamins penetrate. With these micro-punctures, the action of collagen is stimulated in a natural way to activate the cell regeneration process and make the skin look younger, smooth and uniform, and without marks such as wrinkles , scars, spots, etc.

El Dermapen Microneedling funciona mitjançant la perforació de la pell amb petites agulles que creen microcanals a la pell. Aquests microcanals estimulen la producció de col·lagen i elastina, cosa que alhora millora la textura de la pell, redueix les cicatrius i les arrugues, i dóna lloc a una pell més suau i ferma.

El Dermapen Microneedling pot causar un cert grau d’incomoditat durant el procediment, però la majoria de les persones el descriuen com un pessigolleig lleuger a la pell. Si voleu, l’especialista en estètica pot aplicar una crema anestèsica tòpica per fer el procediment més còmode.

El temps de cada sessió dependrà de la zona que cal tractar, però generalment dura entre 30 i 60 minuts.

El nombre de sessions necessàries dependrà de la condició de la pell i dels objectius específics. Sovint calen entre 4 i 6 sessions per obtenir resultats significatius.

Els resultats del Dermapen Microneedling varien segons la persona i la zona tractada, però en general els pacients comencen a veure resultats significatius després de la segona o la tercera sessió. Els resultats finals poden trigar algunes setmanes a diversos mesos a aparèixer.

El Dermapen Microneedling és un tractament segur quan es fa per un professional capacitat en un entorn estèril i sota supervisió mèdica. Després del tractament, és important seguir les instruccions de cura i evitar lexposició directa al sol per minimitzar el risc defectes secundaris.

This website uses cookies to improve your experience. More information
explore
move around