Saltar enlaces
Centro Médico Polivalente Ares

Escleroterapia

La escleroterapia trata de manera efectiva las venas varicosas y telangiectasias (arañitas vasculares); sea para fines cosméticos o para aliviar el dolor, la inflamación o el ardor de las piernas.

La escleroterapia trata de manera efectiva las venas varicosas y telangiectasias (arañitas vasculares); sea para fines cosméticos o para aliviar el dolor, la inflamación o el ardor de las piernas.

El temps que dura el procediment depèn de la quantitat de venes que es tractin. En general, cada sessió de tractament dura entre 30 i 60 minuts.

La majoria de les persones poden reprendre les activitats normals després de l’escleroteràpia, encara que es recomana evitar fer exercici intens durant una setmana després del procediment. Es pot esperar certa inflor i blaus a l’àrea tractada, però desapareixeran en qüestió d’unes quantes setmanes.

La quantitat de sessions necessàries varia de persona a persona. En general, es recomana que els pacients completin diverses sessions per aconseguir els millors resultats.

Alguns efectes secundaris comuns poden incloure inflor, blaus, envermelliment i picor en el lloc de la injecció. Altres efectes menys freqüents poden incloure coàguls de sang i reaccions al·lèrgiques a la solució utilitzada a l’escleroteràpia.

Es recomana que les dones embarassades o lactants, les persones amb una infecció activa i les que tenen problemes de coagulació no se sotmetin a l’escleroteràpia. També és important parlar amb el metge si teniu antecedents d’al·lèrgies o reaccions al·lèrgiques.

Sí, després del tractament el pacient ha de fer servir mitges de compressió durant un període determinat i evitar activitats físiques intenses i exposar-se al sol. A més, seguir les instruccions de lespecialista és important per obtenir els millors resultats.

Sí, és un procediment molt efectiu per eliminar venes varicoses i aranyes vasculars. No obstant això, pot ser necessari fer diverses sessions per obtenir resultats òptims.

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia. Más información
Explorar
Desplázate